Bemutatkozás

Cégünk egészséges, tartósítószertől mentes, kiváló minőségű alapanyagokból készülő, házias ízvilágú ételek széles választékát kínálja a házhozszállítás kényelmével.

  • Cégünk 2000 márciusában alakult elsősorban, azért mert megoldatlannak láttuk a pécsi munkahelyek étkeztetését.
  • 2005 szeptembere óta állunk megrendelőink rendelkezésére, ételeinket frissen-melegen szállítjuk. Az ételt eldobható, mikró sütőben melegíthető, lefóliázott csomagolásban kapják vásárlóink. A minőség megóvása érdekében kérjük az ételt fogyasztásig hűtőben tárolni, fogyasztás előtt legalább 72 fokra felmelegíteni (mikró sütőben körülbelül 3 perc)!
  • 2007. januárjában költöztünk Pécs egyik legújabb és legmodernebb nagy konyhájába ahol a H.A.C.C.P szabályainak szigorú betartásával igyekszünk vendégeink kívánalmainak megfelelni.

    Az Ebédfutár szolgáltatása napi változatos, házias étkezést biztosít, melyet a korszerű csomagolásnak köszönhetően néhány perc alatt elfogyaszthatnak. A megrendelt ételek kedvező árúak és futáraink szállítják házhoz. Az étel nem csöpög és nem folyik ki, a tálkákban marad, míg Ön az asztalán ki nem bontja a védőfóliát.

    Az ebéd azonnal fogyasztható, hűtőben tárolható, vagy mikrohullámú sütőben tálkával együtt felmelegíthető.

Megrendelés


Mivel igyekszünk mindezek mellett az ételek árát is alacsonyan tartani, ezen okból a minimum napi rendelés 1350Ft, amelynek tartalmaznia kell egy főételt. Előfizetéses rendszerben működünk, állandó ügyfeleink legkésőbb péntekenként adják le a következő heti rendelést, és ezt a hétfői első szállítással ki is fizetik. Elfogadunk és teljesítünk egy tételes megrendelést/lemondást  is, de ezt kérjük előző munkanap 14 óráig megtenni.

Bármilyen kérdésük van, hívják ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon a 20/590-2555-ös telefonszámon, vagy írjanak nekünk a info@ebedfutarpecs.hu email címre.

Jó étvágyat kívánunk!