Ételeinkről

Ételeink tárolása:

Kérjük minden ételt, amit nem fogyaszt el azonnal, a hűtőben tárolja, majd étkezés előtt a meleg ételeket forralja fel újra!

A hűtőben tárolt ételek minőségét csak a kiszállítástól számított 12 órán át szavatoljuk.

Az ételek frissességét úgy nyerheti vissza legjobban, ha azt az eredeti lezárt csomagolásban, mikrohullámú sütőben melegíti fel.

Technikai okokból az étlap változhat!


Ételeinkhez felhasznált anyagok mennyisége:

Levesek: 4 dl
Főzelékek: 3,5-4 dl + feltét
Főételek: Nyers hús: 10-12 dkg
Szárnyas combok: 20-25 dkg
Csirkemell filé: 12-14 dkg
Nyers burgonya: 30-40 dkg
Száraztészta, rizs: 10-12 dkg
Savanyúság: 10 dkg

Allergén élelmiszerösszetevők listája

1. Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid változatai) ésazokból készült termékek, kivévea) búzából készült glükózszirup, beleértve a dextrózt is (*) ,b) búzából készült maltodextrin (*) ,c) árpából készült glükózszirup,d) gabonafélék, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagyegyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják.

2. Rákfélék és azokból készült termékek.

3. Tojás és abból készült termékek.

4. Halak és azokból készült termékek, kivévea) vitaminok vagy karotinoidok hordozójaként használt halenyv,b) a sör és a bor derítéséhez használt halenyv és vizahólyag.

5. Földimogyoró és abból készült termékek.

6. Szójabab és abból készült termékek, kivévea) finomított szójabab olaj és zsír (*) ,b) szójababból származó természetes vegyes tokoferolok (E 306), természetes D-alfa tokoferol,természetes D-alfa tokoferol-acetát, természetes D-alfa tokoferol szukcinát,c) a szójabab növényi olajából nyert fitoszterolok és fitoszterol észterek,d) a szójabab növényi olajából nyert szterolokból előállított fitosztanol-észter.

7. Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is), kivévea) tejsavó, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyébalkoholtartalmú italok készítéséhez használják,b) laktit.

8. Diófélék, azaz mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia),kesudió (Anacardium occidentale), pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió (Bertholletiaexcelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia ternifolia) és azokból készülttermékek, kivévea) diófélék, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyébalkoholtartalmú italok készítéséhez használják.

9. Zeller és abból készült termékek.

10. Mustár és abból készült termékek.

11. Szezámmag és abból készült termékek.

12. Kén-dioxid és SO 2 -ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt meghaladómennyiségben.

13. Csillagfürt és abból készült termékek.

14. Puhatestűek és abból készült termékek